Facebook
Twitter
Google +
Luister live
Geen info beschikbaar
Afspeellijst
Afspeellijst
Uw afspeellijst is leeg
  huidig werk:
  AVROTROS Vrijdagconcert (AVROTROS)

  Gepresenteerd door:

  Mark Brouwers

  VR

  20:00 - 22:30

  Over AVROTROS Vrijdagconcert

  In het AVROTROSVrijdagconcert hoort u wekelijks live de mooiste concerten door het Radio Filharmonisch Orkest, het Groot Omroepkoor en gastensembles. AVROTROS Vrijdagconcert is een productie van AVROTROS in samenwerking met NPO Radio 4, NTR, de Stichting Omroep Muziek en TivoliVredenburg. De concerten worden live uitgezonden op NPO Radio 4. 

  Bekijk de brochure met de concerten van het seizoen 2017-2018

  Eerstvolgende concerten

  Nieuwsoverzicht

  • Backstage bij 'West Side Story'

   Zaterdag 26 mei kwamen klassiek, jazz en film samen bij een unieke uitvoering van de film 'West Side Story' door het Radio Filharmonisch Orkest.

   29 mei 2018

  • Het concertseizoen 2018-2019 is bekend!

   In september gaat ons feestelijke jubileumjaar van start, met als thema De Liefde. Laat je in ons 40e concertjaar verrassen door de mooiste concerten.

   23 februari 2018

  • Bijzonder instrument: de ondes-Martenot

   Fabienne Martin speelt vrijdag 24 november op de ondes-Martenot. Wat is dit voor een bijzonder instrument, wereldwijd door maar 40 mensen bespeeld?

   24 november 2017

  • Pauzeprogramma AVROTROS Vrijdagconcert

   In de pauze van het AVROTROS Vrijdagconcert hoor je op NPO Radio 4 een gesprek met een dirigent of componist. Luister hier de items terug!

   12 oktober 2017

  • Radio-essay over Messiaens 'L'Ascension'

   Vrijdag 9 juni klinkt in het slotconcert van Het AVROTROS Vrijdagconcert het werk 'L'Ascension'. Musicoloog Thea Derks gaat dieper op het werk in.

   8 juni 2017