Facebook
Twitter
Google +
Luister live
Geen info beschikbaar
Afspeellijst
Afspeellijst
Uw afspeellijst is leeg
  huidig werk:
  Muziekwijzer (MAX)

  Gepresenteerd door:

  Mieke van der Weij, Christiaan Kuyvenhoven

  MA | DI | WO | DO | VR

  14:00 - 16:00

  Muziekwijzer van een musicus

  Elke week doet een professionele musicus een boekje open over muziek en over zijn vak.

  • Muziekwijzer van Hans Eijsackers

   vrijdag 17 februari 2017

   Sinds 2013 is Hans Eijsackers aangesteld als Professor Liedgestaltung aan de Robert Schumann Hochschule te Düsseldorf, ook is hij docent kamermuziek en duoklas aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. In mei van dit jaar zal hij masterclasses geven tijdens het Internationaal Liedfestival in Zeist.

  • Muziekwijzer van Hans Eijsackers

   donderdag 16 februari 2017

   Deze week is pianist Hans Eijsackers te gast in Muziekwijzer. Sinds een gezamenlijke tour in de serie Rising Stars in 2001, met onder meer recitals in Carnegie Hall, New York en Wigmore Hall, Londen, vormt hij een duo met klarinettist Lars Wouters van den Oudenweijer. Na een succesvolle cd met de sonates van Reger werd ook hun tweede cd met de sonates van Brahms zeer enthousiast ontvangen door pers en media.

  • Muziekwijzer van Hans Eijsackers

   woensdag 15 februari 2017

   Hans Eijsackers is een veelgevraagd liedbegeleider, hij trad veelvuldig op met Xenia Meijer, Geert Smits, Henk Neven en is sinds 2004 ook vaste pianist bij het Internationaal Vocalisten Concours in Den Bosch. Samen met Henk Neven won hij in mei 2008 de Mees Pierson Prijs.

  • Muziekwijzer van Hans Eijsackers

   dinsdag 14 februari 2017

   Muziekwijzer gast Hans Eijsackers was afgelopen jaren te horen met de soloprogramma’s “Hommage” en “Bella Italia”, en in pianoconcerten van Brahms en Martinu. Hij werkte onder meer samen met de dirigenten Otto Tausk, Neeme Jervi, Gordan Nicolic en Yannick Nézet-Seguin

   Beluisteren
  • Muziekwijzer van Hans Eijsackers

   maandag 13 februari 2017

   Onze Muziekwijzer gast deze week is pianist Hans Eijsackers. Hij studeerde o.m. bij Gérard van Blerk, Jan Wijn en György Sebök. In 1992 behaalde hij het diploma Uitvoerend Musicus met Onderscheiding aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Na zijn studie werd hij uitgenodigd te komen studeren aan de European Mozart Academy in Kraków, waaruit optredens voortvloeiden in Budapest,Zuidoost-Azië, Cornwall en New York.

   Beluisteren