Wonderfeel

Podium on Tour is bij Wonderfeel! Presentator en festivalprogrammeur Floris Kortie neemt Dieuwertje Blok mee over het festivalterrein. Hij vertelt over de prachtige maar hondsmoeilijke uitvoering van Stravinsky's Sacre du Printemps op twee piano's, en we ontmoeten 14-jarig toptalent Aidan Mikdad die samen met het Wonderfeel Festival Orchestra optreedt. Na al dit muzikaal geweld ontspant Dieuwertje bij een 'dansage'.

Kwaku Summer Festival

Het Kwaku Summer Festival begon ooit als een paar partijtjes voetbal. Nu is het uitgegroeid tot een groots festival met voetbal, eten, muziek en volop Surinaamse cultuur. Andrew Makkinga spreekt zanger Brian B. en laat zich verrassen op roze zondag.

Hortus Festival

Het Hortus Festival strijkt dit jaar neer in oude hortussen en bijzondere tuinen door de hele randstad. Klassieke muziek waar je het niet verwacht! Podium on Tour doet verslag vanuit Amsterdam.

Frank van der Lende / Backstage / Festivalagenda

3FM-dj en festivalexpert Frank van der Lende geeft in iedere aflevering een festivalsurvivaltip. Hoe baan je je een weg door een blokkenschema? Hoe vind je in alle drukte je vrienden terug? Waar slaap je? Hoe bescherm je je oren en hoe neem je je belangrijke spullen mee zonder met een tas te hoeven slepen? 

Daarnaast elke week een portret van een betrokkene bij het festival die zich achter de schermen met hart en ziel inzet om het festival tot een succes te maken en een up-to-date festivalagenda.

Zondag 24 juli, 19.15u op NPO2

Kijk de uitzending hier terug